Fresco

Over ons

Fresco Klokken sinds 1995

In vroeger tijden werden klokken geheel op ambachtelijke wijze gemaakt. Nu gebeurt dat nog steeds bij klokkenproducent Fresco klokken te Wormerveer.

Onder de merknaam Fresco ontwerpt en produceert ons sinds 1991 bestaande bedrijf Fresco klokken een wonderschone en uitgebreide collectie eigentijdse wandklokken.

Intensief overleg

De productieafdeling van ons bedrijf is geheel ingericht op de verwerking van deze hoogwaardige materialen. Het spreekt dan ook vanzelf dat ons productieteam volledig bestaat uit echte vakmensen. Het is bij Fresco klokken gebruikelijk dat iedereen binnen het hele bedrijf betrokken wordt bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Samen komen we tot oplossingen. Er ontstaat namelijk regelmatig een spanningsveld tussen het ontwerpen en de technische mogelijkheden. Natuurlijk wenst Fresco klokken ook een goede samenwerking met de detaillisten in binnen- en buitenland die de Fresco collectie verkopen. Zij zijn uiteindelijk de mensen in het veld. Hun dagelijkse ervaringen wil Fresco klokken graag gebruiken om samen te komen tot een uitgebalanceerde collectie die nauw aansluit bij de heersende trends. Wij ontwerpen en fabriceren hoge kwaliteit klokken in eigen atelier. U doet dus rechtstreeks zaken met de fabrikant zelf. Dit scheelt u een hoop gedoe.

Populaire producten

Wilt u een scherpe prijs voor meerdere klokken? Vraag dan hier een offerte aan. Heeft u een bijzondere aanvraag? Neem dan contact op